Опубліковано: 1 Грудня, 2022. Переглядів: 949


Магнітні бурі у грудні 2022: названі найнебезпечніші дні

У грудні Землю накриє декілька магнітних бур різної потужності. Метеозалежним людям ці періоди пережити важко, але є поради, які допоможуть уникнути негативного впливу сонячних спалахів.

Про це повідомляє сайт «Наше Місто».

Графік

1-3 грудня – середня магнітна буря

8-9 грудня – невеликі магнітні коливання

15-17 грудня – середня магнітна буря

21-23 грудня – невелика магнітна буря

Які симптоми можуть виникати

У дні невеликих магнітних коливань погіршення самопочуття зазвичай буває у людей із хронічними захворюваннями, у людей похилого віку. Також її можуть відчувати люди із підвищеною метеочутливістю.

Найчастіше бувають такі нездужання: головний біль, запаморочення дратівливість, різкі перепади настрою, апатія, стрибки тиску та порушення серцевого ритму, біль у суглобах, ломота у тілі,швидка стомлюваність, слабкість, порушення концентрації, загострення хронічних захворювань.

Як можна допомогти організму в такі дні.

Медики рекомендують у такі дні знизити фізичні та психоемоційні навантаження, більше відпочивати та гуляти на свіжому повітрі. Бажано не вступати в конфлікти і дотримуватись нормального режиму дня. Дуже важливо повноцінно висипатися – не менше 7-9 годин. А також повноцінно харчуватись.

У раціоні мають бути здорові продукти, все шкідливе, гостре, солоне – виключити. Каву звести до мінімуму, кількість води – збільшити і пити більше трав’яного чаю. Алкоголь варто виключити.

Підбадьоритися вранці допоможе контрастний душ, прогулянка на свіжому повітрі або пробіжка. Увечері варто за 2 години до відходу до сну прийняти ванну, почитати спокійну книгу.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...