Опубліковано: 1 Грудня, 2022. Переглядів: 1125


У Польщі пара українців била і ґвалтувала свою дворічну дитину

Виявлені травми загрожують малюку тяжкою інвалідністю на все життя.

У лікарні у Підкарпатському воєводстві Польщі вийшов із фармакологічної коми 2,5-річний малюк. Травми на його тілі свідчать, що дитину регулярно били, гасили об неї сигарети і неодноразово ґвалтували.

У знущаннях підозрюють українців – його матір та її бойфренда.

Зафіксовані травми загрожують дитині тяжкою інвалідністю на все життя. Про це повідомляє PAP із посиланням на медиків.

5 жовтня дитину вже у тяжкому стані привіз до лікарні у Сталевій Волі 25-річний партнер матері дитини. Тілесні ушкодження на тілі малюка свідчили про те, що 22-річна мати хлопчика та її співмешканець жорстоко поводилися з дитиною тривалий час – постійно били, гасили об його тіло недопалки та неодноразово ґвалтували. Оцінивши тілесні ушкодження маленького пацієнта, лікарі вирішили повідомити про це поліцію.

У лікарні у Жешуві, куди було перевезено дитину, лікарі діагностували у неї ще й гематому головного мозку, після чого довелося провести неврологічне втручання.

29 листопада прес-секретар лікарні у Жешуві Томаш Вархол повідомив журналістам, що хлопчик вийшов із фармакологічної коми та дихає самостійно.

Наразі дитину переведуть у відділення неврологічної реабілітації. За словами лікарів, дитина, швидше за все, все життя проживе з тяжкою інвалідністю.

Місцеві портали, посилаючись на сусідів-українців, пишуть, що дитина жила з матір’ю та її співмешканцем у орендованій квартирі у Сталевій Волі. Звідти не було чути ні сварок, ні дитячих криків. Проте сусіди повідомили, що хлопчик ніколи не грав на вулиці.

Мати хлопчика та її бойфренда зараз заарештовано. Обом пред’явлено звинувачення у замаху на вбивство дитини у зв’язку зі згвалтуванням хлопчика з особливою жорстокістю та знущанням над особою у безпорадному стані за віком з особливою жорстокістю.

Розслідування у цій справі наразі проводить прокуратура. Подробиці справи не розголошуються. Сімейний суд призначив для хлопчика тимчасового опікуна. Як додає echodnia.eu, підозрюваним може загрожувати довічне ув’язнення.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...