Опубліковано: 17 Листопада, 2022. Переглядів: 858


Мукачівська школярка Дарія Чубирко отримає стипендію Президента України (ФОТО)

Нагадаємо, 24 червня в онлайн-режимі відбувся підсумковий етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Серед учасників конкурсу – учениця 7 класу Мукачівського ліцею №6 Чубирко Дарія, яка виборола І місце.

Для досягнення перемоги учениця продемонструвала добрі знання орфографії та пунктуації української мови, а також зуміла креативно висловити свої думки.

Дарія Чубирко обожнює писати твори. Крім того, щодня виділяє час для кращого пізнання української мови. Власне це і стало головною формулою успіху на підсумковому етапі міжнародного конкурсу.

Учениця Мукачівського ліцею 6 стала переможницею ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. За свої досягнення у навчанні і відмінні результати та знання рідної солов’їної школярка одержить стипендію Президента України Володимира Зеленського. Від 11 листопада 2022 виданий наказ Міністерства освіти і науки про призначення відповідних фінансових нагород. Серед 14 учнів і студентів України ліцеїстка із Закарпаття Дарія Іванівна Чубирко. Учениця завдяки своїм старанням і завдяки вчительці Дубей Марії Василівни змогла здобути 1 місце на престижному конкурсі, який відомий не лише в Україні, а й за її межами.

ПЕРШИЙ.com.ua


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...