Опубліковано: 13 Листопада, 2022. Переглядів: 364


Війна скоро увійде у нову фазу – The New York Times

Зимою сповільняться військові наступальні дії в Україні з обох сторін. Це може тривати до пів року, пише The New York Times з посиланням на високопоставлених чиновників адміністрації президента США Джо Байдена.

Військові операції Росії в Україні “залишатимуться в глухому куті” до наступного року. Успіхи ЗСУ зруйнували надії Кремля захопити більше території.

“Зимова пауза могла б тривати до пів року. Наприкінці листопада дощ і м’який ґрунт сповільнять рух обох армій. Потім, коли температура впаде і земля замерзне, танкам і вантажівкам буде легше рухатися. Але ймовірність сильних снігопадів і ще холоднішої погоди може ускладнити для погано оснащеної російської армії початок будь-якого нового наступу”, – йдеться у повідомленні.

Через погоду війна увійде в нову фазу.

“Росія, ймовірно, посилить свої атаки на інфраструктуру, щоб тероризувати українців. На думку аналітиків, Україна може активізувати таємну кампанію, щоб показати, що вона може завдати удару у відповідь навіть по території Росії”, – вважають аналітики.

У Білому домі кажуть, що зимове уповільнення потрібно використати для відновлення постачання оборонної та наступальної зброї Україні.

У цей час обидві сторони також перенавчатимуть війська та “готуватимуться до нового напору в лютому”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...