Опубліковано: 12 Листопада, 2022. Переглядів: 249


З території Білорусі Україну можуть атакувати ракети та авіація РФ – Генштаб

На Волинському та Поліському напрямках обстановка залишається без суттєвих змін.

Зберігається загроза завдання противником ракетних та авіаційних ударів з території Білорусі. Про це попередив Генштаб Збройних сил України вранці 12 листопада.

“Триває формування російсько-білоруського угруповання військ на території Республіки Білорусь.

На тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської та Запорізької областей ворог продовжує використовувати будівлі та територію релігійних організацій, закладів освіти і охорони здоров’я для розміщення військовослужбовців, військової техніки та обладнання вогневих позицій мінометів і артилерії”, – йдеться у зведенні.

На Слобожанському напрямку ворог 11 листопада атакував з мінометів та ствольної артилерії в районах населених пунктів Бологівка, Вільхуватка, Красне, Огірцеве та Стариця Харківської області.

На Куп’янському та Лиманському напрямках бив з танків та різнокаліберної артилерії в районах населених пунктів Білогорівка, Кислівка, Крохмальне, Макіївка, Невське, Новоселівське і Стельмахівка Луганської області; Берестове, Куп’янськ і Табаївка на Харківщині та Серебрянка і Терни Донецької області.

На Бахмутському напрямку противник атакував з танків та всього спектру артилерії в районах населених пунктів Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Верхньокам’янське, Залізне, Кліщіївка, Майорськ, Опитне, Соледар та Яковлівка Донецької області.

На Авдіївському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Авдіївка, Веселе, Водяне, Кам’янка, Костянтинівка, Красногорівка, Мар’їнка, Невельське і Новомихайлівка на Донеччині.

На Новопавлівському напрямку – з танків та артилерії різних типів, у районах населених пунктів Богоявленка, Велика Новосілка, Времівка, Вугледар, Нескучне, Павлівка та Пречистівка Донецької області.

На Запорізькому напрямку – з танків та всього спектру артилерії, в районах населених пунктів Дорожнянка, Гуляйполе, Зелений Гай, Малинівка, Ольгівське, Степове, Чарівне, Червоне та Щербаки Запорізької області.

На Південнобузькому напрямку – з артилерії різних типів, у районах населених пунктів Вищетарасівка Дніпропетровської області та Гаврилівка, Дудчани, Золота Балка, Михайлівка і Новоолександрівка на Херсонщині.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...