Опубліковано: 5 Листопада, 2022. Переглядів: 540


У війні з РФ загинув боєць добровольчого батальйону «Карпатська Січ» (ФОТО)

Під час виконання бойового завдання в Луганській області загинув доброволець із Тайваню Джонатан Ценг (Цзен Шенгуан). Про це у Facebook повідомила організація Ukraine+Taiwan Forum.

«Під час виконання бойового завдання за Луганським напрямком загинув наш тайванський побратим, Джонатан Ценг.

Йому тільки-но виповнилося 25.

Брат України служив у складі 49-го окремого стрілецького батальйону “Карпатська Січ”», – сказано у повідомленні організації.

Президент громадської організації «Ліберально-демократична ліга України» Артур Харитонов у своєму Facebook пообіцяв зробити все, щоб українці пам’ятали про подвиг тайваньського героя.

«Цього тижня він помер за Україну від рук росіян. У нього залишилися рідні. Наш біль – тепер і їхній. Наша війна – теж їхня, – написав Артур Харитонов. – Я обіцяю, що зроблю все можливе, аби пам’ять про Джонатана залишалася на сторінках української історії. Водночас в Україні немає представництва Тайваню. Джонатан любив Україну та був тайванським патріотом. Тому ніхто не допустить, щоб його тіло потрапило до ворогів Тайваню. Думаю, висновки тут очевидні. Як і те, що ми маємо зробити, щоб вшанувати Джонатана, побратима, як український народ».


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...