Опубліковано: 4 Листопада, 2022. Переглядів: 258


Розповіли, де цими вихідними буде найхолодніше

Найхолодніша погода в Україні 5 та 6 листопада буде у північно-східній частині. Там очікується +5…9°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

Найтеплішою буде південна частина України, прогнозують +12…17°С.

“Також тепло буде на заході, +9…13 градусів. На решті території України +7…12 градусів”, – написала вона.

У суботу, 5 листопада, дощі пройдуть лише на сході України, у Полтавській області, на Закарпатті.

У неділю, 6 листопада, дощова погода очікується в західних областях. Опади дійдуть також опади до Вінниччини та Житомирщини. На решті території України із вологих явищ – лише тумани. Вони є характерною ознакою сезону, каже синоптикиня.

“Окрім краси та ефектних фотографій, тумани погіршують видимість на дорогах до 300-500 метрів, створюючи небажані умови для ДТП і також заважають повноцінно дихати людям із бронхо-легеневими недугами. Уважненько”, – закликала вона.

Погода на вихідні у Києві

За словами Діденко, у столиці буде без істотних опадів. У суботу потеплішає до +10°С, у неділю температура опуститься +8°С.

“Київська погода наперед обіцяє бути спокійною. Як показує ця прогностична метеодіаграма, що внизу, поки що істотні опади малоймовірні – аж вже під кінець наступного тижня їх побільшає. Та й температура повітря без особливих сюрпризів, +7…12 градусів”, – підсумувала Діденко.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...