Опубліковано: 2 Листопада, 2022. Переглядів: 753


У Польщі поїзд раптово розлучив українку з дітьми. Жінка бігла за ним 3 км

У Польщі 36-річна громадянка України пробігла залізничними коліями майже 3 км.  Жінка бігла за потягом, у якому перебували троє її дітей, пише wyborcza.pl з посиланням на поліцію.

Українка разом з дітьми 5, 7 і 10 років їхала потягом з Перемишля до Варшави. Увечері на одній зі станцій вона на мить вийшла на перон без документів та телефона, діти залишилися у потязі.

Саме в цей момент транспорт раптово рушив з місця.

“Далі поїзд вирушив до Радома, згідно з розкладом, оминаючи станцію Скаржисько-Каменна. Зневірена мати бігла коліями за поїздом”, – розповів пресофіцер поліції Скаржиська Ярослав Гвуздзь.

Зрештою на місце приїхала поліція. Спочатку жінка не змогла заспокоїтися і пояснити правоохоронцям, що вона робила на коліях.

За словами поліцейських, вона нервувала і не відповідала на запитання. Лише через кілька хвилин українка повідомила, що в поїзді, який вона намагалася наздогнати, були її діти. Правоохоронці швидко вийшли на контакт зі співробітниками охорони колій і дізналися, коли потяг має зупинитися в Радомі.

У цей час працівники залізниці опікувалися дітьми, які залишилися у потязі. Матері також дали можливість поговорити з дітьми телефоном та заспокоїти їх.

У результаті українку довезли до залізничної станції в Радомі, де вона зустріла дітей і вирушила з ними до Варшави.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...