Опубліковано: 31 Жовтня, 2022. Переглядів: 381


Росіяни з новою силою вгатили по Україні: подробиці

Російські загарбники продовжують атакувати українські міста й села.

Підтримує збройну агресію Росії і Республіка Білорусь. Країна-загарбниця й далі перекидає окремі підрозділи на територію Білорусі. Загроза ракетних ударів та застосування ударних безпілотників з території цієї країни зберігається, зазначив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні 31 жовтня..

Також повідомили, що ворог обстріляв з мінометів, різнокаліберної артилерії й танків міста й села на дев’яти напрямках. Зокрема, на Сіверському напрямку – в районі населеного пункту Мезенівка Сумської області; на Слобожанському напрямку – в районах населених пунктів Дворічна, Зелене та Кам’янка.

На Куп’янському та Лиманському напрямках росіяни накрили вогнем в районах п’яти населених пунктів; на Бахмутському – семи населених пунктів; на Авдіївському – в районах населених пунктів Водяне, Новобахмутівка та Первомайське.

Обстрілювали також на Новопавлівському та Запорізькому напрямках – з танків та артилерії різних типів, у районах трьох населених пунктів. На Південнобузькому напрямку під ворожим вогнем опинилися райони понад 30 населених пунктів вздовж лінії зіткнення.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...