Опубліковано: 28 Жовтня, 2022. Переглядів: 253


Магнітні бурі у листопаді: назвали небезпечні дати

Українцям розповіли, що листопад виявиться досить важким для метеозалежних людей. Відповідну інформацію надали на порталі «РБК-Україна».

Як відомо, магнітна буря – це порушення магнітної сфери планети. Це відбувається через те, що йде посилення обміном енергією сонячних вітрів із середовищем у космосі. Як відомо, все це оточує нашу планету і досить серйозно відбивається на деяких людях.

Є відомості про те, що магнітні бурі можуть тривати кілька годин або кілька днів поспіль. Цей процес викликає збої у роботі техніки та відбивається на поведінці у тварин. Що стосується людей, то вони можуть відчувати головний біль і погано почуватися.

Важливо відзначити, що метеозалежні люди особливо вразливі під час магнітних бур. Також неважливо почуватимуться гіпертоніки і ті, хто має хронічні хвороби. У зв’язку з цим українцям розповіли, в які дні варто чекати на магнітні бурі.

Щодо листопада, то перша магнітна буря прийде 6-го цисла, і вона триватиме 2 дні. Повідомляється, що вона буде легкою. 11 листопада варто очікувати на середню магнітну бурю. А ось з 14 по 15 листопада метеозалежним людям буде важко, оскільки очікуються дуже сильні магнітні бурі. Бурі середньої інтенсивності прийдуть 16, 17, 18, 25, 26, 27 та 28 листопада. А ось 29 листопада буде сильна магнітна буря.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...