Опубліковано: 27 Жовтня, 2022. Переглядів: 289


Українців здивували прогнозом до кінця тижня

28 жовтня температура повітря очікується без істотних змін, протягом дня до +9…14°С, на півдні та заході України до +13…18°С. Дощі в п’ятницю малоймовірні, але будуть тумани, в яких видимість знижуватиметься до 300-500 м, повідомила у четвер синоптикиня Наталка Діденко.

“Для водіїв це повинно бути особливим сигналом для подвійної уваги на дорогах. Та й на тротуарах, по яких деякі водії вже давно їздять.

З найближчих днів найтеплішою в Україні буде субота, +13…19 градусів. Та ще й без якихось особливих дощів та сильного вітру. На суботу плануйте побільше бути на вулиці, особливо ті, в кого ще не ввімкнули опалення, бо на вулиці буде явно тепліше”, – написала вона.

Вітер завтра очікується західний, невеликий або помірний.

У Києві в п’ятницю буде вогко, але без істотних опадів. Завтра знову порівняно тепло, до +13…14°С, а в суботу вже навіть до +16°С.

“На початку тижня повітря стане холоднішим, вдень стовпчики термометрів крутитимуться поблизу +10…12 градусів. Аж в кінці наступного тижня, впродовж 4-6 листопада, похолодання посилиться, побільшає дощів. А поки ще буде тепло, красиво і ще багато навкруги листя, яке якось аж підсвічує жовто-рудим світлом осінні вулиці”, – додала Діденко.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...