Опубліковано: 22 Жовтня, 2022. Переглядів: 413


Росія атакує енергооб’єкти України ‒ перелік областей, де може зникнути світло

Сьогодні, 22 жовтня, Росія здійснила масовану ракетну атаку на енергетичні об’єкти України. Ворог вдарив по магістральних мереж західних регіонів. Масштаб пошкоджень співставний або може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня. Про це повідомили в компанії Укренерго.

Ремонтні бригади приступлять до відновлення мереж щойно рятувальники ліквідують наслідки ракетних влучань.

“Спеціалісти Укренерго вживають всіх заходів для якнайшвидшого відновлення електропостачання в регіонах, які залишилися без світла. Також вимушено застосовані обмеження енергопостачання в Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях”, ‒ йдеться у повідомленні.

В Укренерго наголошують, що обмеження споживання необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі та уникнути повторних аварій.

“Просимо споживачів ощадливо споживати електроенергію впродовж всього дня і особливо в пікові години споживання ‒ з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00. Будь ласка, не використовуйте енергоємні електроприлади, вимкніть зайве освітлення. Перенесіть прання на нічні години. Такі заходи дають нашим спеціалістам можливості якомога швидше стабілізувати ситуацію і провести необхідні відновлювальні роботи”, ‒ закликають в Укренерго.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...