Опубліковано: 20 Жовтня, 2022. Переглядів: 399


У Зеленського зробили заяву щодо переговорів з Росією

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк висловився про перспективу переговорів України з керівництвом Росії.

За його словами, такий діалог на тлі щоденних ударів окупаційних військ по наших енергетичних об’єктах є неможливими. Про це Подоляк написав у Twitter 20 жовтня.

“Іще раз про переговори – для “особливо наполегливих”. РФ щодня умисно б’є по енергетичних об’єктах, щоб узимку 21-го століття заморозити мирних громадян іншої країни. Хочете віддати їм частину країни як “подарунок” за холодний геноцид? І чи надовго це зупинить ru-людожерство?”, – написав Подоляк.

30 вересня,  оголошуючи анексію частково окупованих областей України, президент Росії Володимир Путін публічно заявив про свою готовність говорити з Києвом.

Того ж дня президент Володимир Зеленський заявив, що Київ готовий розглянути можливість переговорів із президентом Росії,  оголошуючи анексію Це фактично стало відповіддю України на оголошену Путіним анексію.

Путін не збирається завершувати війну, а так зване “перемир’я” у вигляді переговорів йому потрібне лише для того, аби зібратися з силами для нового наступу навесні 2023 року, писало російське видання “Медуза”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...