Опубліковано: 20 Жовтня, 2022. Переглядів: 3774


Моторошний випадок стався на Закарпатті (+ФОТО)

«Під час оранки в теплиці ногу чоловіка намотало на фрезу мотоблоку. Він стікає кров’ю» – тривожний дзвінок поступив на «103» сьогодні о 16.34 із с. Шенборн, що на Мукачівщині.

Фельдшерська бригада із с. Дерцен домчала до пацієнта за кілька хвилин, – йдеться у повідомленні.

У 26-річного юнака права кінцівка потрапила у фрезу мотоблоку, була потрощена в кількох місцях і затиснута поміж металевими деталями агрегату. Фельдшерка двома турнікетами зупинила кровотечу і викликала на допомогу лікарську бригаду та рятувальників ДСНС. Травмований перебував у свідомості, в шоковому стані, але звільнитися з металевих «пазурів» не міг: нога була буквально намотана на зуб’я мотоблоку.

Друга бригада медиків надавала допомогу потерпілому вже за кілька хвилин після виклику – проведено комплексне знеболення, підключені інфузійні розчини… Після звільнення пошкодженої кінцівки (рятувальники розрізали фрезу та сам мотоблок спецінструментом) пацієнта поклали на ноші, зафіксували ногу надувними шинами і транспортували до Мукачівської ЦРЛ. Зараз пацієнт перебуває в реанімаційному відділенні, його стан стабільний.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...