Опубліковано: 18 Жовтня, 2022. Переглядів: 819


Двох закарпатців затримали за вирощування в лісі коноплі на 18 млн грн (+ФОТО)

На Закарпатті затримали двох місцевих мешканців, які серед лісу посадили коноплі на 18 млн грн. Плантація була розташована у важкодоступному місці: дістатися до неї можна було лише човном через Тису. Ділянка була під цілодобовим відеонаглядом.

На місці поліція виявили понад 600 рослин коноплі, яку двоє закарпатців планували продати закордоном.

За даними слідства, зловмисники регулярно доставляли канабіс до Угорщини через ліс. Під час обшуків у фігурантів вилучили спецтехніку, тепловізор, камери та зброю. Зараз обоє перебувають під вартою, за скоєне їм загрожує до 12 років тюрми.

Як у вівторок, 18 жовтня, повідомила прес-служба Нацполіції, йдеться про 31-річного та 26-річного мешканців Берегівського району, які на серед лісу вирощували коноплі елітних сортів. Насіння закарпатці купили через інтернет. Саму ділянку обладнали камерами, через які вели цілодобове спостереження за посівом.

«Закарпатці облаштували наркоплантацію на території Берегівського району, у важкодоступній частині лісового масиву, поблизу запливу річки Тиса. Її розмір складав близько одного гектара, а дістатися її можна було лише на спецтранспорті або на катері», – йдеться у повідомленні поліції.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...