Опубліковано: 18 Жовтня, 2022. Переглядів: 280


Сьогодні треба готуватися до перебоїв зі світлом і водою у більшій частині Україні

Сьогодні, 18 жовтня, Російська Федерація завдала серйозного удару по енергетичному об’єкту в Дніпрі. Також є влучання у критичну інфраструктуру в Києві та Житомирі.

Внаслідок російських атак у більшій частині України можуть бути віялові відключення електроенергії. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

“Ми розуміємо, і влада говорить про те, що сьогодні цілком реально, що будуть перебої з електроенергією. Тому звернення до всіх – набрати води, розуміти, що можуть бути віялові відключення у більшій частині України”, – сказав він.

В Офісі президента також закликали готуватися до відключень електроенергії та води по всій Україні. Про це повідомив заступник керівника ОП Кирило Тимошенко під час телемарафону.

“У нас критична ситуація по всій країні зараз. У нас залежить один регіон від іншого… Тому треба готуватися до того, що не буде як електроенергії, так і водопостачання чи теплопостачання”, – сказав він.

За його словами, 18 жовтня через ракетні обстріли постраждали об’єкти енергетичної інфраструктури.

“Насамперед, в Житомирській області один з об’єктів зруйнований”, – сказав він.

Додав, що в Житомирі зараз немає електрики та води.

“По місту Києву було влучання в великий об’єкт енергетичної сфери. Зруйновано багато чого на цьому об’єкті. Зараз на Троєщині та в деяких районах міста відсутнє водопостачання та електропостачання”, – сказав він і зазначив, що незабаром воду та світло відновлять.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...