Опубліковано: 17 Жовтня, 2022. Переглядів: 1195


Синоптики здивували прогнозом на тиждень

Найближчі дні в Україні будуть дуже теплими.

Тиждень, 17-23 жовтня, буде різним. Тепло зміниться похолоданням від середи-четверга, повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

“18 жовтня в країні буде сухо та переважно сонячно. В західних, центральних і східних областях вночі та вранці місцями прогнозують туман”, – ідеться в повідомленні.

Температура повітря вночі сягатиме -2°С, на крайньому заході та півдні країни буде у межах +3…8°С. Вдень прогнозують +13…18°С, у західних областях місцями до +22°С, а на півночі у межах +10…14°С.

А ось у середу-четвер, 19-20 жовтня, як пише синоптикиня Наталя Діденко, до України прийдуть дощі та похолодання. У Карпатах 20 жовтня ймовірний сніг, атмосферні холодні фронти з північного заходу Європи принесуть суттєве похолодання. Дощі та прохолодна погода потримаються в Україні і 21-23 жовтня.

Проте, як зазначає синоптикиня, це похолодання ще не остаточне. “Оце прийдешнє похолодання ще не остаточне, потепління у жовтні ще буде”, – наголошує Діденко.

У Києві, за її прогнозом, понеділок та вівторок будуть сонячними, яскравими та теплими. А ось в середу у столиці також збільшиться хмарність, вологість, пройде невеликий дощ, почне знижуватися температура повітря. І вже в четвер вдень очікується лише 7-9° тепла.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...