Опубліковано: 26 Грудня, 2020. Переглядів: 314


Гороскоп на 28 грудня – 3 січня

Овен. Тиждень досить вдалий, слід тільки приборкати емоційність, аби уникнути конфліктів. Оразу з новорічної ночі починайте відпочивати. Самотні можуть знайти в компанії друзів свою «половинку».

Телець. У понеділок скористайтеся акціями для вигідних покупок. Також імовірні грошові надходження. У середині тижня згадаєте якісь незавершені справи. Уникайте розбіжностей із домочадцями.

Близнюки. Ви повністю зануритеся в атмосферу майбутнього свята. Останні робочі дні порадують несподіваними грошима, преміями. Випаде чудова можливість побалувати себе і близьких подарунками.

Рак. Цей період піднесе приємні сюрпризи. Можете розслабитися й насолоджуватися тим, що відбувається. Передноворічні дні стануть по-справж­ньому успішними, всі справи будуть завершені.

Лев. Це час веселощів і чудового настрою. У понеділок вірогідні зустрічі з друзями, щоб обговорити плани на свята. Друга половина тижня подарує виконання практично всіх очікувань і бажань.

Діва. Уникайте конфліктів на роботі. Вів­торок і середа обіцяють зустрічі з друзями та приємне проведення часу при виборі подарунків близьким. У неділю прийде позитивний настрій.

Терези. На початку тижня зможете закінчити всі важливі справи, у професійній сфері на вас чекає похвала і, ймовірно, премія. Новоріччя обіцяє веселе проведення часу в дружній компанії і подарує відмінний настрій.

Скорпіон. Не піддавайтеся негативним емоціям. У вівторок і середу завершіть розпочаті справи. На свята бажано розслабитися й не зациклюватися на дрібницях. Неділя обіцяє похід у гості або їх прийом.

Стрілець. Самотні можуть розчаруватися в людині, яка подобається. Ймовірні сумніви, але вже 31 грудня ви набудете впевненості в собі та власних силах. Наворіччя й наступні дні принесуть радість.

Козеріг. Незакінченими завданнями під завісу року доведеться займатися навіть у неробочий час. Середина тижня не віщує емоційної стабільності, зате неділя поверне позитивний настрій і оптимізм.

Водолій. Початок тижня пройде у святкових приготуваннях, можуть з’явитися хороші новини у фінансовому плані. Ви в передчутті веселощів, однак постарайтеся стримувати зайві емоції.

Риби. Зміна спільних планів може призвести до суперечок із партнером. Неодружені мають шанс на нові знайомства і пропозицію зустріти свято в іншій компанії. Друга половина тижня – радісна, з гарними сюрпризами.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...