Опубліковано: 11 Жовтня, 2022. Переглядів: 460


Над Україною навис антициклон: оновлений прогноз погоди на завтра

Антициклон і далі нависає над Україною, тому 12 жовтня у більшості областей опадів не передбачається.

Температура повітря суттєво не міняється, хоча непомітно, проте відчутно спускається до холодніших ночей.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

“Хмарність, яка повиливала дощі на східні області, відсунеться геть, там навіть прояснить. А ось на Закарпаття та Карпати трохи набіжать хмари, прикриваючи геніальне природне освітлення осіннього ландшафту. І тому в горах і навколо них може часом з’явитися невеликий дощ. Хоча без сонячних зблисків краще видно гриби в лісі. Якісь умовні дві краплі ймовірні завтра на Чернігівщині й Київщині, але максимум мряка”, – ідеться в повідомленні.

Найближчої ночі очікується +3…10°С, на північному сході від -1°С до +4°С. Упродовж дня середи стовпчики термометрів в Україні піднімуться до цілком комфортних осінніх +13…18°С.

У Києві 12 жовтня суттєвих опадів не передбачається, день буде навіть із сонячними проясненнями. Максимальна температура повітря в столиці досягне завтра +14°С.

“Упродовж тижня різких змін у погоді поки не видно. Одягаємося тепліше, гарячий чай заливаємо у великий термос, щоб чайник сто разів не вмикати, контролюємо артеріальний тиск, не випускаємо з поля зору старших членів родини. Робимо вологе прибирання без пилососа, гуляємо якомога більше на вулиці між повітряними тривогами й шукаємо рецепти нових страв, які не потребують плити”, – додала вона.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...