Опубліковано: 11 Жовтня, 2022. Переглядів: 679


ЗСУ повідомили переможні новини з передової

Противник не здатен зупинити успішний контрнаступ Сил оборони на Харківському та Херсонському напрямках, тому намагається залякати та посіяти паніку серед населення України.

Не досягаючи успіху на фронті, росіяни завдають ракетних ударів та активно застосовують ударні безпілотники для ураження критичної інфраструктури та густонаселених міст.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 11 жовтня.

“Мобілізація та перекидання противником резервів також не дають можливості здолати супротив захисників і захисниць нашої країни. За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Бахмут, Бахмутське, Майорськ, Соледар та Первомайське”, – додали у зведенні.

Ракетні війська і артилерія за попередню добу уразили пункт управління, чотири райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, один зенітний ракетний комплекс С-300 противника та один склад із боєприпасами.

“Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала шість ударів. Підтверджено ураження чотирьох місць зосередження озброєння та військової техніки, а також двох зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони знищили ворожий літак Су-25”, – звітує Генштаб.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...