Опубліковано: 29 Вересня, 2022. Переглядів: 389


Росія рахує втрати: Генштаб повідомив гарні новини з фронту

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили на Донбасі й півдні країни атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Майорськ, Залізне, Бахмутське, Одрадівка, Миколаївка Друга, Озерянівка, Первомайське, Побєда, Новомихайлівка, Павлівка й Безіменне. Для підтримання дій наземних угруповань авіація Сил оборони за добу завдала 16 ударів, повідомили вранці 29 вересня в Генеральному штабі Збройних сил України.

“Підтверджено ураження трьох опорних пунктів, 10 місць скупчення озброєння та військової техніки ворога, а також трьох зенітних ракетних комплексів противника. Також наші підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках збили чотири безпілотники й чотири керовані авіаційні ракети Х-59”, – ідеться в повідомленні.

Ракетні війська й артилерія продовжують бити по об’єктах противника. За добу уражено два командних пункти, сім районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки ворога, одну станцію-ретранслятор, три станції РЕБ, два склади з боєприпасами й ще один з паливо-мастильними матеріалами.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...