Опубліковано: 28 Вересня, 2022. Переглядів: 419


«А ти скільки жити збираєшся?»: як Лукашенко потролив Путіна

Володимир Путін провів зустріч із Олександром Лукашенком, де було  обговорено проведення референдумів РФ на окупованих територіях України – Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей та визнання «нових територій», а також про мобілізацію.

Про це повідомляє телеграм-канал Generall SVR.

Лукашенко довго слухав, мало заперечував, але в результаті пообіцяв “обміркувати все вдома. Очевидно, що його рішення буде негативним. Вже кілька тижнів Лукашенко через посередників веде переговори з керівництвом США, Євросоюзу та кількох європейських країн окремо. У цих переговорах визначився серйозний прогрес і воювати з усім світом заради дружби з Путіним, Лукашенко явно не має наміру.

Лукашенко не побоявся потролити Путіна. 

Він у присутності кількох людей, поставив несподіване запитання російському президенту: «Володю, скажи, а ти скільки жити збираєшся?»

Путін запитав до чого це запитання, Лукашенко відповів, що брязкання ядерною зброєю добре, коли це блеф, А якщо не блеф, то це самогубство. На це Путін сказав, що поки про це говорити рано і змінив тему.

Лукашенко явно не збирається вмирати найближчим часом ні від онкології, ні від ядерної катастрофи, у нього на майбутнє великі плани.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...