Опубліковано: 27 Вересня, 2022. Переглядів: 411


Генштаб попередив українців про нові атаки з боку РФ

Минулої доби, 26 вересня, Росія продовжила завдавати ударів по цивільній інфраструктурі та оселях мирних українців.

Загроза авіаційних та ракетних ударів окупантів зберігається на всій території України.

Про це попередив Генштаб Збройних сил України вранці 27 вересня.

Упродовж 26 вересня противник завдав дев’ять ракетних та 22 авіаційних удари, здійснив понад 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Залучив також ударні БпЛА в районі населеного пункту Біленьке Одеської області.

Від атак постраждало понад 50 населених пунктів. Серед них Слов’янськ, Краматорськ, Соледар, Авдіївка, Новопіль, Запоріжжя, Марганець, Мусіївка, Кривий Ріг, Нікополь, Потьомкине, Осокорівка, Миколаїв, Очаків та Біленьке.

“Тривають обстріли позицій наших військ вздовж лінії зіткнення, в окремих районах окупанти намагаються відновити втрачені позиції, ведуть повітряну розвідку”, – додали в Генштабі.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін. На інших напрямках противник обстріляв з танків, мінометів та артилерії.

На Слобожанському напрямку було гаряче в районах населених пунктів Баранівка, Уди, Гатище, Вовчанськ, Дворічне, Кучерівка, Петропавлівка та Сенькове.

На Краматорському напрямку ворог атакував Старий Караван, Озерне, Сіверськ, Спірне, Роздолівку та Веселе.

На Бахмутському напрямку – Соледар, Бахмутське, Григорівку, Бахмут, Веселу Долину, Зайцеве, Майорськ та Юр’ївку. На Авдіївському напрямку – Авдіївку, Водяне, Опитне, Красногорівку, Мар’їнку та Новомихайлівку.

На Новопавлівському напрямку під ударом росіян опинилися населені пункти Золота Нива, Вугледар, Павлівка та Єгорівка.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...