Опубліковано: 21 Вересня, 2022. Переглядів: 1080


Магнітні бурі в Україні: вчені назвали найважчий день наприкінці вересня

У перший місяць осені нам довелося зіштовхнутися зі значною кількістю магнітних бур. Зміна сонячної активності мала регулярний вплив на Землю, проте в останні дні ситуація стабілізувалася.

Про це пише newsyou.info.

Чи варто очікувати небезпечних днів в кінці вересня та як потурбуватися про своє здоров’я у цей період?

Як відомо з даних аналізу сонячної активності , наприкінці вересня прогнозується одна, але досить потужна магнітна буря, яка вплине на більшість. Вона відбудеться 30 числа, з інтенсивністю у 5 балів. Буря з таким індексом може негативно відобразитися на здоров’ї людини.

Зміни погоди та геомагнітні збурення впливають не на усіх людей – найбільше ці явища можуть відчувати люди з хронічними захворюваннями, які стали чутливими до клімату. Люди зі свіжими та застарілими травмами, із хворобами опорно-рухового апарату, судинної та ендокринної систем, хронічними захворюваннями нервової та травної систем можуть відчути загальне погіршення самопочуття.

Якщо ви впевнені, що це на вас впливає, необхідно готуватися у два етапи – профілактика та лікування загострення. Іноді, дуже рідко, різкі зміни погоди можуть викликати загострення хронічних недугів.

Аби вберегти здоров’я від негативного впливу необхідно:

  • Правильно харчуватися і проводити час на свіжому повітрі
  • Менше вживати кави і відмовитися від алкоголю
  • Дотримуватися водного балансу
  • Спати не менше 7 годин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...