Опубліковано: 28 Серпня, 2022. Переглядів: 2139


Погода в останні дні літа – синоптики дали невтішний прогноз (+ФОТО)

Кінець літа в Україні не порадує сонячною погодою. На найближчий робочий тиждень синоптики прогнозують серйозне похолодання.

У більшості регіонів країни пройдуть дощі з грозами.

Про це повідомляють в Укргідрометцентрі.

Понеділок, 29 серпня

Опади очікуються у Львові, Івано-Франківську, Ужгороді, Чернівцях, Хмельницькому, Тернополі, Житомирі, Рівному, Луцьку. У цих регіонах буде трохи холодніше, ніж на решті території України. Вночі температура повітря коливатиметься в межах – +14…+18°С, вдень – +27…+33°С. На решті території – без опадів із температурою вдень +31…+34°С, уночі – +16…+19°С. Найбільшу спеку прогнозують у Запоріжжі – до +34°С.

Прогноз погоди на 29 серпня

Вівторок, 30 серпня

Опади з грозами наблизяться до центру та пройдуть не лише в Ужгороді, Івано-Франківську, Чернівцях, а й у Вінниці, Черкасах, Кропивницькому, Миколаєві, Одесі. У дощових регіонах буде трохи холодніше – +23…+27°С, вночі – +13…+17°С. На решті території – без опадів. Температурний режим залишиться в тих же межах, що й на день раніше. У Запоріжжі знову буде спекотно до +34°С.

Прогноз погоди на 30 серпня

Середа, 31 серпня

Дощ із грозами очікується на більшій частині території України. Зокрема, у Дніпрі, Полтаві, Миколаєві та Херсоні. Однак не буде опадів у Львові, Луцьку та Рівному. На заході буде холодніше, ніж в інших регіонах, а Запоріжжя битиме температурний рекорд з +34°С третій день поспіль.

Прогноз погоди на 31 серпня

Четвер, 1 вересня

Синоптики прогнозують дощі по всій Україні. Невелика кількість опадів спостерігатиметься на заході – у Львові, Чернівцях, Івано-Франківську та Львові, у Полтаві та Сумах, грози очікуються на півдні – Крим, Херсон, Миколаїв, Одеса та на сході – Луганськ, Донецьк, Харків. Дощ з грозою пройде і в Запоріжжя. Максимальна температура вдень досягне +29°С, подекуди до +21°С. Вночі – близько +11…+17°С залежно від регіону.

Прогноз погоди на 1 вересня

Пʼятниця, 2 вересня

На всій території України очікується сонячна погода, окрім Миколаєва, Вінниці та Одеси, де дощ із грозами прогнозують на цілий день. Вночі буде похолодання – +7…+12°С, вдень – +17…+24°С залежно від регіону.

Прогноз погоди на 2 вересня


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...