Опубліковано: 23 Жовтня, 2020. Переглядів: 701


Кандидат у депутати Берегівської райради Михайло Доманич: Сила будь-якої громади – в людях

На місцеві вибори все більше і більше йде достойних людей, котрі прагнуть якісних змін у своїх громадах. Серед них – житель закарпатського села Онок Михайло Доманич. Він балотується в депутати Берегівської районної ради.

Ми поспілкувалися з кандидатом у депутати та дізналися, які пріоритети він визначив у своїй майбутній депутатській діяльності.

– Михайле Миколайовичу, з якою метою ідете на вибори?

– Кожна людина хоче простих речей: впевненість у завтрашньому дні, відчуття захищеності, вирішення своїх проблем, мати можливість заробити на гідне життя тощо. Але нічого не змінюється, ніхто нічого не робить і не хоче робити: то грошей нема, то повноважень, то бажання. І так десятиліттями. Це треба змінювати, треба йти і будувати інше майбутнє, іншу реальність. Я іду на вибори, щоб досягти нашої з вами спільної мети – жити в Європейській країні. Зрештою, хочу бути прикладом для своїх дітей як чесна, порядна людина, яка відповідає за свої вчинки.

– Що ви хочете змінити?

– Працюватиму над створенням умов для розвиту малого і середнього бізнесу, адже це нові робочі місця та надходження до місцевих бюджетів. Варто всерйоз замислитись й над тим, що молодь залишає свої домівки, їдучи на заробітки за кордон, іноді назавжди. Серед пріоритетів також – життєзабезпечення населених пунктів району, їх благоустрій, збереження дитячих садків, шкіл, медичних закладів, закладів культури, розвиток інфраструктури. Принагідно хочу зазначити, що досвід активної депутатської діяльності у Виноградівській районній раді дав мені можливість вивчити законодавство, принципи функціонування органів влади та бажання створювати належні умови для розкриття людського потенціалу, щоб моя діяльність принесла користь якомога більшій кількості людей.

– Як зробити діяльність нової ради максимально відкритою для людей?

– Робота нової райради повинна бути максимально прозорою для людей. Населення має знати, за яким призначенням розподіляються та витрачаються бюджетні кошти, щоб кожна людина могла бачити, як витрачаються податки. Має бути постійна комунікація і зворотній зв’язок депутатів з людьми. Вони повинні бути почуті і підтримані. Бо сила будь-якої громади – в людях.

– Щоб Ви, Михайле Миколайовичу, хотіли побажати своїм виборцям?

– В першу чергу – Миру! Достатку кожній сім’ї, здоров’я всім! Тільки спільними зусиллями ми можемо досягти бажаної мети. А мета у нас одна: щоб наші люди жили достойним життям! Насамкінець хотів би звернутися до своїх земляків-виборців із проханням прийти у неділю, 25 жовтня, на виборчі дільниці та підтримати мою кандидатуру від партії “Рідне Закарпаття” (в бюлетені №3) в Берегівську районну раду.

ДОВІДКОВО:

Доманич Михайло Миколайович
Народився 1961 р.,
освіта професійно-технічна,
безпартійний,
Фізична особа-підприємець,
місце проживання: с.Онок


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...