Опубліковано: 21 Серпня, 2022. Переглядів: 19869


Жахлива трагедія у селі: тесть застрелив зятя, після чого вкоротив собі віку (+ФОТО)

У неділю, 21 серпня, на Львівщині сталося вбивство. Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Так, близько 09.00, на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від медиків про те, що в будинку одного з сіл Самбірського району виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

«За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції.

Правоохоронці встановили особу загиблого – 46-річного місцевого мешканця. Медики виявили у нього вогнепальне поранення в ділянці серця. Також поліцейські виявили в будинку тіло 74-річного чоловіка з вогнепальним пораненням голови», – повідомили в поліції.

Правоохоронці попередньо встановили, що між зятем та тестем, які проживали в цьому будинку, виник конфлікт, після чого старший чоловік здійснив постріл з незареєстрованої гладкоствольної рушниці у груди молодшому, в результаті чого той помер на місці події.

«Після цього зловмисник зачинився в своїй кімнаті та скоїв самогубство, здійснивши постріл собі в голову. Зброю, з якої були здійснені постріли, поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження», – додали в поліції.

Наразі слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство».

Усі обставини встановлюються слідством, проводиться розслідування.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...