Опубліковано: 21 Серпня, 2022. Переглядів: 536


У Києві прощаються з з телеведучою та акторкою Русланою Писанкою (+ФОТО)

У Києві почалося прощання з телеведучою та акторкою Русланою Писанкою. Церемонія проходить у Спасо-Преображенському соборі Православної церкви України.

Провести в останню путь актрису прийшли її знайомі, близькі, друзі та містяни, повідомляє кореспондентка Gazeta.ua.

В останні дні життя Руслані було краще, розповів чоловік акторки Ігор Ісаков.

“Останні дні в неї було полегшення. Її стало краще, з’явився апетит і я її нагодував. Ми були вдома у дуже гарному місці – жили в будинку друзів. І ми дивилися по YouTube, як встановлювати робота-газонокосарку і разом мріяли про те, що це з’явиться у нас вдома. Отакий у нас був день останній, коли було добре”, – сказав Ісаков.

Руслана любила працювати і завжди перебувала у пошуках нових проектів, додав Ігор.

“Мені так здається, що найбільше вона любила працювати, коли в неї з’являвся новий дуже цікавий проект. Або вистава нова, або телебачення, як от на “плюсах”. Останнім часом вона тим жила, вона цим марила, не спала ночами. Вона весь час була у пошуках чогось цікавого. Вона була закохана у свою роботу”, – підсумував вдівець.

Попрощатися із Русланою Писанкою прийшло багато її колег по сцені. Зокрема, актор Віктор Андрієнко розповів про спільну роботу із актрисою.

“Останні сім років ми дуже тісно з нею працювали і останню виставу, яка дуже сподобалася, зробили у Нью-Йорку. Вона для мене відкрила Нью-Йорк, Америку. І вона мене змусила повернутися на сцену. А те, як вона працювала на сцені – це щось нереальне. Вона “брала” глядача. Навіть коли у неї були проблеми із ногою, коліном – вона виходила і трималася, щоб не сталося”, – сказав актор.

Він додав, що запам’ятає Писанку, як світлу людину.

“Для мене вона залишилася світлою людиною. Я говорив з Ігорем, хлопцями з Нью-Йорка зідзвонювався. То вона для нас – поїхала на гастролі. Гастролює там, де Толя Дяченко (актор загинув 2005-го в автокатастрофі), разом із Віталієм Малаховим (художній керівник-директор Київського драматичного театру на Подолі помер у листопаді торік від сепсис). Для мене ці люди не вмирають. Давайте з посмішкою їх згадувати і їм буде легше там”, – додав Андрієнко.

Руслана Писанка померла 19 липня на 57 році життя у Німеччині, де лікувалася від агресивної форми раку. Про сумну новину українців повідомив чоловік акторки Ігор Ісаков.

22 липня тіло Руслани кремували. А 2 серпня із нею попрощалися у німецькому місті Кайзерслаутерн. Після цього її чоловік продовжив оформлювати документи для повернення у Київ.

Актрису поховають на Байковому кладовищі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...