Опубліковано: 19 Серпня, 2022. Переглядів: 602


Росіянину поставили в паспорт штамп “Рускій воєнний корабль, іди нах#й” (+ФОТО, ВІДЕО)

Громадянин РФ, який мешкає в Україні, намагався потрапити до Румунії. Але в цю країну його не пустили. А після перебування в прикордонній зоні у його паспорті з’явився штамп із написом про російський військовий корабель. Це сталося з Ігорем Заботіним, і він сам розповів про це у фейсбуці, повідомляє Цензор.НЕТ..

Заботін – уродженець Барнаула. У 2015 році він переїхав з Москви до Києва, отримав в Україні посвідку на проживання. За словами чоловіка, з початком повномасштабного вторгнення РФ його перебування в Україні ускладнилося через ряд юридичних труднощів. Зокрема, він втратив доступ до своїх банківських карток та боявся пересуватися на автомобілі з російськими номерами.

Тож Заботін вирішив повернутися до Росії кружним шляхом: через Румунію, Болгарію, Туреччиту та Грузію.

Але румунські прикордонники не дали йому в’їхати на територію своєї країни. А за час перебування в прикордонних зонах у його паспорті з’явився штамп із написом “Рускій воєнний корабль, іди нах#й”.

“КПП на кордоні з Румунією. Поставили українські митники чи прикордонники, не бачив цього моменту”, – пише Заботін.

“Їду знову до Києва, не знаю, радіти чи сумувати. Обидва результати не були мені до вподоби. І залишатися важко, і їхати не хотілося”, – додав він.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...