Опубліковано: 10 Серпня, 2022. Переглядів: 654


Зеленський пояснив, коли закінчиться війна

Питання про час закінчення війни напряму залежить від питання про втрати, які зазнає Росія.

Чим більше втрат в окупантів, то швидше ми зможемо звільнити нашу землю й гарантувати безпеку України.

Про це сказав президент Володимир Зеленський у черговому зверненні до українців.

“Ось про це варто думати всім, хто захищає нашу державу й допомагає Україні: як завдати окупантам якнайбільших втрат, щоб меншим був час війни. Якщо майже 43 тисячі загиблих російських солдатів не переконують російське керівництво, що їм треба шукати, як вийти з війни, значить, потрібно більше боротися, потрібно більше результатів. Щоб переконати”, – заявив президент.

Українські силовики не залишать без відповіді сьогоднішні російські обстріли Дніпропетровщини. Президент нагадав, що внаслідок удару по Марганцю загинули 13 людей.

“Цей черговий прояв російського терору, як і удари по Миколаєву та Харкову, укотре доводить, що потрібно збільшувати військову допомогу Україні. Що потужнішою буде наша зброя і що більшою буде дальність її застосування, то швидше закінчиться ця жорстока війна”, – сказав Зеленський.

Він нагадав, що за минулу добу окупанти втратили 10 бойових літаків: дев’ять в Криму, один на запорізькому напрямку. Також окупанти втратили багато бронетехніки та складів з боєприпасами.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...