Опубліковано: 10 Серпня, 2022. Переглядів: 3846


Частину України завтра заливатиме, в інших регіонах – спека до +40°С

11 серпня дощі, місцями з грозами, пройдуть найближчої ночі в північних областях, на Волині, Рівненщині, зачеплять Полтавщину, Черкащину, можливі локально на Харківщині та Луганщині.

Завтра вранці дощитиме переважно в північній частині України, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

“Вдень у четвер короткочасні дощі з грозами найбільш імовірні в західних областях, в Криму та місцями на узбережжі Запорізької області. А ввечері 11 серпня опади пройдуть у центральних областях (окрім Дніпропетровської) та на півночі України (окрім Сумської), а також на Волині та в окремих районах Запоріжжя й Криму. Вітер очікується завтра північно-східний, помірний, часом може бути рвучким, до 12–14 метрів за секунду”, – ідеться в повідомленні.

Усі області, які не згадувалися, отримають завтра суху погоду. Температура повітря найвищою залишається в східних областях та в південній частині плюс Дніпропетровщина. Спека там буде до +30…34°С. На решті території України вдень передбачається +21…27°С.

У Києві 11 серпня трохи потепліє, впродовж дня передбачається до +26°С. Дощі, місцями з грозами також очікуються в столиці. Більша ймовірність опадів вночі, вранці та ввечері.

На півдні та сході України триває й триватиме сильна спека, +32…37°С, а можливо й до +37…40°С.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...