Опубліковано: 7 Серпня, 2022. Переглядів: 373


Українські супермаркети оновили ціни на дефіцитні товари

Наприкінці першого тижня серпня столичні супермаркети встановили нові ціни на дефіцитні товари. Відрадно, що сіль, сода та оцет, які цього року потрапили до розряду продовольчого дефіциту, повертаються на полиці магазинів. Причому асортимент товарів цих груп доволі різноманітний.

Столичні супермаркети показали оновлені ціни на сіль, оцет і соду, пише hvylya.

Сіль

Ціни на сіль у столичних супермаркетах доволі різноманітні. Зараз там можна знайти сіль “на будь-який смак” та у широкому ціновому спектрі. Так, у супермаркеті Ашан можна купити морську сіль Морячка за ціною 31,70 грн/кг. А, наприклад, кілограм йодованої солі Solrom коштує 28,90 грн.

У мережі Варус йодовану сіль можна купити вдвічі дешевше, ніж Solrom. Там за кіло йодованого вагового продукту просять лише 12,90 грн. Крім того, там можна купити кухонну сіль Емексі за 22,90 грн/кг.

Сода

В Ашані ціни за півкіло соди стартують від 33,90 грн. Ціна на соду марки Деко у 300-грамовій упаковці становить 33,40 грн.

Варус продає ту саму соду марки Деко в аналогічній упаковці вагою 300 г за 36 гривень. Більш вигідно там можна придбати пачку соди вагою 500 грамів торгової марки Вигода. За неї доведеться віддати лише 30,90 грн.

У МегаМаркеті можна придбати соду марки Сто пудів за 34,40 грн. Щоправда, таку суму доведеться віддати не за сто пудів цього продукту, а лише за 400 грамів. У цій же мережі 500 г соди Саркара коштують 42,20 грн.

Оцет

В Ашані ціни на оцет стартують від 23,30 грн/0,75 л. Стільки треба віддати за оцет Руна.

Трохи дорожче коштує у мережі Варус оцет Рідний край. Його можна придбати за 23,40 грн. Щоправда, стільки хочуть за цілий літр оцту.

У МегаМаркеті літр оцту Кама можна придбати за 37,70 грн.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...