Опубліковано: 5 Серпня, 2022. Переглядів: 6321


Двоє дітей потрапили в реанімацію через укуси змій

Про це 5 серпня повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

“4 серпня о 09:40 до рятувальників надійшло повідомлення, що в Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр поступив хлопчик, 2011 року народження, житель с. Словіта Львівського району, з діагнозом – укус змії лівої ноги. Стан потерпілого – середньої важкості”, – йдеться у повідомленні.

Цього ж тижня до рятувальників надійшло ще одне повідомлення про те, що в реанімаціїю у місті Дрогобич поступила 6-річна дівчинка, з діагнозом – укус змії лівої ноги. Стан дівчинки – середньої важкості.

Рятувальники застерігають мешканів міста та області бути обережними та уважними відправляючись у ліс чи на природу та нагадають, що слід робити, якщо випадково побачили плазуна поряд із собою.

” Не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. Будьте уважні у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи у ліс краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить”, – наголосили у відомстві.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...