Опубліковано: 4 Серпня, 2022. Переглядів: 392


Зеленський скликав Ставку верховного головнокомандувача: які питання розглянули

У четвер, 4 серпня, президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Під час засідання, у якому взяли участь основні керівники сектору безпеки й оборони, розглянули ряд невідкладних безпекових питань, повідомляє пресслужба РНБО.

Першим на порядку денному обговорили питання щодо стану забезпечення Сил оборони України необхідним озброєнням і військовою технікою.

“Також заслухали інформацію про стан виконання рішень Ставки верховного головнокомандувача, ухвалених на попередніх засіданнях, і наголосили на персональній відповідальності керівників сектору безпеки й оборони за виконання наказів і директив верховного головнокомандувача України”, – ідеться в повідомленні.

Учасники також заслухали доповідь стосовно продовження дії Зведеного плану територіальної оборони й звіт про перебіг загальної мобілізації.

“Щодо всіх розглянутих питань порядку денного ухвалили відповідні рішення”, – наголосили в повідомленні.

Ставка верховного головнокомандувача – це орган найвищого військового керівництва, що здійснює стратегічне управління військовими формуваннями в період війни.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...