Опубліковано: 25 Липня, 2022. Переглядів: 3005


На Хустщині сталися дві смертельні ДТП: відомі подробиці (ФОТО)

Дві смертельні ДТП сталися впродовж 23 липня на Закарпатті. Загинули 29-річна та 35-річний велосипедисти, — повідомили на Facebook-сторінці Поліції Закарпатської області.

Одна аварія сталася в селі Іза Хустського району. Повідомлення про ДТП поліцейські отримали близько 17-ї години.

Слідчі, які виїхали на місце події встановили: 25-річний водій з Міжгір’я на “Volkswagen Passat” наїхав на 29-річну велосипедистку.

“Поліцейські попередньо з’ясували, що перед зіткненням жінка змінила напрямок руху справа на ліво по ходу руху автомобіля. Після зіткнення від отриманих травм велосипедистка померла на місці події”, — йдеться у повідомленні.

Водія авто освідчили – за кермом чоловік перебував тверезий. Автомобіль та велосипед помістили на спецмайданчик.

Друга ДТП, за участі автівки та велосипеда, сталася у селі Стеблівка Хустського району близько 22-ї години. Там 20-річний житель Хуста, керуючи автівкою “Skoda Octavia”, наїхав на 35-річного чоловіка.

“Попередньо встановлено, що під час переїзду автомобільної дороги на велосипеді 35-річний місцевий житель не втримав рівновагу, впав з велосипеда та лежав на проїжджій частині дороги. Після чого на нього наїхав автомобіль. Від отриманих травм чоловік помер в реанімаційному відділенні лікарні”, — йдеться у повідомленні.

Водій автомобіля був тверезим. Автомобіль та велосипед помістили на спецмайданчик поліції.

За обома фактами в поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 КкУ. У справах буде призначено ряд необхідних експертиз. Досудове розслідування триває.

На Закарпатті за добу сталися дві смертельні ДТП: загинули велосипедисти


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...