Опубліковано: 12 Грудня, 2020. Переглядів: 310


Горскоп на 14 – 20 грудня

Овен. З багатьма робочими питаннями доведеться справлятися самостійно. Не гарячкуйте й не приймайте поспішних рішень. Ви впораєтеся з усім у строк. Від великих покупок утримайтеся.

Телець. Будете сповнені енергії і зможете домогтися гарних результатів у всьому. У стосунках із коханою людиною – тільки приємні сюрпризи. Самотніх може чекати нове перспективне знайомство.

Близнюки. Сприятливий період для професійної діяльності. Можна укладати угоди і вести переговори. Не з’ясовуйте стосунки з коханою людиною – останнє слово буде не за вами.

Рак. Вам знадобиться допомога, і ви обов’язково її отримаєте. Найперспективнішими будуть справи, пов’язані з підписанням угод. Тиждень сприятливий для всього, що пов’язано з коханням.

Лев. Якщо зараз у вас не вийде домовитися з потрібною людиною, не наполягайте – можете отримати зворотний результат. Не варто брати на себе серйозні навантаження.

Діва. Бережіть сили й уникайте стресових ситуацій, бо зараз будь-яка дрібниця здатна вивести вас із рівноваги. Більше часу приділяйте справам, які приносять задоволення.

Терези. Можуть надійти цікаві пропозиції. Вдало пройдуть зустрічі, переговори, підписання ділових паперів. Впораєтеся з деякими проблемами завдяки друзям чи коханим.

Скорпіон. Будьте особливо обережні з фінансами. Тримайтеся подалі від людей, що пропонують заробити легкі гроші. Тиждень обіцяє приємні подарунки неодруженим.

Стрілець. Варто розібратися в своїх почуттях, налаштуватися на краще. Якщо родичі або друзі потребуватимуть допомоги, не відмовляйте. Пам’ятайте, що добро до нас завжди повертається.

Козеріг. Не пред’­являйте підвищених вимог до колег, але й не перекладайте на них свої обов’язки. Навряд чи хтось зуміє впоратися з ними краще, ніж ви самі. На особистому фронті все благополучно.

Водолій. Мабуть, ви перевтомилися. Уникайте негативних емоцій і великих навантажень. Правильно харчуйтеся, побільше спіть і частіше бувайте на повітрі, в компанії приємних людей.

Риби. Будете активно втілювати плани в життя. Ймовірно, виникнуть несподівані відповіді на питання, які давно турбують. Добрий час для створення тривалих стосунків і зміцнення шлюбу.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...