Опубліковано: 23 Червня, 2022. Переглядів: 725


Євробачення-2023 не проведуть в Україні: організатори підтвердили рішення

Міжнародний пісенний конкурс “Євробачення-2023” не відбудеться в Україні через війну. Європейська спілка радіомовлення і телебачення підтвердила своє рішення, йдеться у їхній заяві.

“EBU повністю розуміє розчарування, яке викликало оголошення про те, що конкурс пісні Євробачення-2023 не може бути проведений в Україні, країні-переможниці цього року”, – йдеться у повідомленні.

За словами організаторів, для роботи на Євробаченні акредитовано щонайменше 10 тис. осіб, в тому числі знімальні групи, співробітників та журналістів. На захід мають приїхати ще близько 30 тис. фанів.

Організація також відмовилася від проведення конкурсу за межами України поблизу українського кордону. Пояснюють це тим, що технічні характеристики пропонованих місць та відсутність необхідної навколишньої інфраструктури не відповідають вимогам “Євробачення”.

“Що стосується можливості проведення конкурсу у прикордонному районі неподалік сусідньої країни, то технічні характеристики запропонованих місць проведення та відсутність необхідної навколишньої інфраструктури не відповідають вимогам Євробачення”, – резюмували у заяві.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...