Опубліковано: 5 Червня, 2022. Переглядів: 6435


В Україні лунають потужні вибухи (+ФОТО, ВІДЕО)

У неділю вранці, 5 червня, у низці міст України пролунала серія потужних вибухів. Чули їх у Києві, Одесі й Миколаєві.

Інформація про це з’явилася в Тelegram-каналах, передає Gazeta.ua.

За словами очевидців, у столиці пролунало кілька вибухів. Кияни повідомляють, що бачили “приліт” двох ворожих ракет. Попередньо, у Дарницькому районі.

Після цього нібито спалахнула потужна пожежа. Людей просять зачинити вікна.

Кияни стверджують, що крім “прильотів” причиною вибухів у столиці є робота систем протиповітряної оборони. ППО начебто збила кілька ракет. Офіційну цю інформацію поки що не підтвердили.

Чули вибухи й у Київській області. Попередньо, окупанти обстріляли ракетами Василівський район. Під ранок вибухи сколихнули Одесу й Миколаїв. Був це обстріл або робота ППО, поки що невідомо.

Сигнал повітряної тривоги в Києві оголосили о 5:01. Станом на 6:45 відбою не було. Тож небезпека залишається, перебувайте в укриттях.

Оновлено: мер Києва Віталій Кличко повідомив, що кілька вибухів пролунали в Дарницькому й Дніпровському районах столиці.

“Служби вже працюють на місці. Детальніша інформація – згодом”, – написав він в Telegram.

Міський голова Броварів Ігор Сапожко підтверджує вибух поблизу громади.

“Близько 6:00 ворог обстріляв територію в безпосередній близькості до нашої громади. Зараз інформації щодо руйнувань у Броварській громаді немає. Закликаємо зберігати спокій і залишатися в безпечних місцях”, – написав він в Telegram.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...