Опубліковано: 20 Травня, 2022. Переглядів: 765


“У Кремлі паніка” – американський генерал спрогнозував перелом у війні

РФ провалила свої цілі в агресії проти України.

До кінця серпня, початку вересня сили Російської Федерації занепадуть і Україна матиме достатній потенціал для контрнаступу.

Про це сказав колишній командувач армії США у Європі, генерал Бен Ходжес в інтерв’ю “Голос Америки“.

“З такими боями, втратами амуніції та військових, думаю, що під кінець літа – кінець серпня, початок вересня російські сили занепадуть та Україна матиме достатній потенціал для початку контрнаступу. Щоб витиснути російські сили назад принаймні до лінії 23 лютого.

Думаю, це станеться до вересня”, – сказав американський генерал.

У Кремлі зараз паніка, зауважив Ходжес.

“Путін персонально дуже залучений у всі деталі військової кампанії, що є ознакою того, що, я думаю, в Кремлі є паніка”, – сказав генерал.

РФ провалила свої цілі в агресії проти України, заявив Ходжес.

“Вони не змогли досягнути всіх своїх цілей. Міністерство оборони показало себе як корумпована інституція, а їхні солдати – як вбивці, які використовують зброю проти цивільних об’єктів.

Потім Путін навіть дав почесні гвардійські звання бригаді, причетній до вбивства цивільних у Бучі.

Попереду ще багато викликів, але нічого з цього не можна назвати перемогою для Росії, зважаючи на те, які цілі ставив Кремль перед собою.

Відверто кажучи, Росія не може продовжувати робити те, що вони роблять нескінченно. Думаю, кульмінація настане десь наприкінці літа, коли у них закінчаться люди, амуніція”, – сказав.

“Зрозуміло, що українські воїни та українське населення мають більшу волю, тому що вони борються за свій дім. Вони в буквальному сенсі воюють щоб захищати свої родини. Тоді як Росія – агресор і загарбник.

Російських солдат постійно використовують як гарматне м’ясо. Їхнє воєнне керівництво не дбає про них, вони не воюють за щось подібне, за що воюють українці. А це важлива частина битви”, – пояснив Ходжес.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...