Опубліковано: 8 Травня, 2022. Переглядів: 853


Саміт G7: Зеленський назвав головну ціль України у війні з Росією

8 травня президент Володимир Зеленський взяв участь у відеоконференції “Великої сімки”. Глава держави назвав головні цілі України у війні з Росією.

Про це йдеться у заяві Білого дому.

Під час свого виступу Зеленський наголосив на тому, що Україна й надалі захищатиме свій суверенітет та територіальну цілісність.

За словами президента, у війні проти Росії кінцевою метою для України є повне виведення російських військових та техніки з української території та забезпечення нашої країни здатністю захистити себе в майбутньому.

“Україна, як і раніше, віддана тісній співпраці із членами G7 для підтримки макроекономічної стабільності перед проблемами, спричиненими повномасштабним російським вторгненням, масовим руйнуванням найважливіших об’єктів інфраструктури та порушенням традиційних маршрутів транспортування українських експортних товарів”, – пише пресслужба Білого дому.

Також Зеленський наголосив на тому, що Україна й надалі готова відстоювати спільні демократичні цінності та принципи, у тому ж числі повагу до прав людини й верховенство закону.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...