Опубліковано: 5 Травня, 2022. Переглядів: 903


Українці отримають додатково по 2220 грн допомоги: кому нададуть допомогу

Найбільш уразливим групам внутрішньо переміщених осіб в Україні нададуть додаткову допомогу. Вони можуть отримати від держави та міжнародних партнерів і організацій по 2 220 грн. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства соціальної політики України.

Зазначається, що додаткові виплати стали можливі завдяки співпраці Мінсоцполітики із Всесвітньою продовольчою програмою ООН.

“Відповідно до укладеного меморандуму виплата додаткової грошової допомоги вразливим домогосподарствам буде здійснюватися за три місяці в розмірі 2 220 гривень на кожного члена домогосподарства на місяць, але не більше, ніж для трьох осіб”, – йдеться у повідомленні.

Таку допомогу отримають 500 тис. українців. Загалом міжнародні організації надають фінансову допомогу понад 2 млн громадян України.

“Більш як 2 мільйони людей, постраждалих від війни, з найбільш уразливих категорій отримають виплати у розмірі від 2 200 до 2 500 гривень на місяць строком від 1 до 3 місяців”, – заявила міністерка соціальної політики Марина Лазебна.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...