Опубліковано: 4 Травня, 2022. Переглядів: 1002


Військовий експерт припускає, що Україна може отримати системи «Залізний купол»

Військовий експерт Олег Жданов прокоментував масові ракетні обстріли всієї території України, вчинені Росією ввечері 3 травня, повідомляє «Сьогодні».

«Я думаю, що такі спалахи агресії і такі атаки ракетні будуть відбуватися до кінця війни, на жаль. Є привід: розмова з Макроном, мабуть, окрилила Путіна в його намірах завоювати Україну чи окупувати. Тому ми отримали таку відповідь».

Іншим приводом обстрілів, на думку Жданова, може бути невдала нещодавня поїздка начальника Генерального штабу Збройних сил Росії під Ізюм, де він потрапив під наш вогневий наліт.

Але якими б не були причини, Україна має однозначно вирішувати питання з партнерами, щоб за ленд-лізом отримати протиракетні засоби, щоб захиститися. Військовий експерт зазначає, що потрібно домогтись пришвидшення постачання зброї.

«Необхідно ставити, наприклад, такі межі й такі умови, що ми ж отримуємо від них військово-технічну допомогу, так ось, якщо вони хочуть, щоб ця допомога не злетіла в повітря, її треба захистити. От навіть так можна підійти для того, щоб пришвидшити цей процес», — зазначив Жданов.

Також він повідомив, що тепер, після останніх заяв Лаврова, в Ізраїлі розпочинають закликати до посилення допомоги Україні. Ширяться навіть чутки, що ми можемо отримати систему «Залізний купол».


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...