Опубліковано: 23 Квітня, 2022. Переглядів: 5090


На Закарпатті буде посилено охорону правопорядку поблизу храмів та каплиць

На Закарпатті у Великодню ніч запроваджено комендантську годину: поліцейські працюватимуть у посиленому режимі та охоронятимуть громадський порядок та безпеку.

Відповідно до рішення Ради оборони області, у Великодню ніч на Закарпатті буде запроваджено комендантську годину, що триватиме з 23:00 23 квітня до 05:00 24 квітня.

Встановлені обмеження передбачають заборону перебування осіб на вулицях та в інших громадських місцях, а також рух транспортних засобів. Дбаючи про безпеку громадян, поліцейські області здійснюватимуть контроль за дотриманням ними вказаних вимог.

Нагадуємо, увесь особовий склад поліції Закарпаття продовжує нести службу в посиленому режимі. Для того, щоб забезпечити спокій і безпеку всіх жителів краю під час церковних богослужінь та заходів з нагоди Великодня, чисельність поліцейських патрулів у населених пунктах регіону збільшиться.

Працівники поліції ретельно стежитимуть за дотримання правил безпеки учасниками дорожнього руху. Також буде посилено охорону правопорядку поблизу храмів та каплиць.

Крім того, поліцейські звертають увагу громадян на законослухняності та просять у жодному разі не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...