Опубліковано: 23 Квітня, 2022. Переглядів: 2508


Арестович повідомив “непрості новини” з фронту

Російські окупанти намагаються остаточно придушити спротив захисників Маріуполя Донецької області в районі заводу “Азовсталь”.

Але вони тримаються.

Про це повідомив радник керівника офісу президента Олексій Арестович на онлайн-брифінгу 23 квітня.

Про це передає Gazeta.ua.

“Є і непрості новини у нас. Вони полягають в тому, що ворог поновив авіаційні удари по території заводу, по району оборони наших військ, і спробує проводити штурмові дії. Наші захисники тримаються попри дуже складну обстановку, і навіть роблять контрвилазкі”, – сказав він.

Додав, що на Херсонському напрямку противник намагається вийти на адміністративні кордони області.

“Я так бачу, що російський командувач, генерал Дворніков жене свої війська вперед попри дуже несприятливі умови обстановки, що зображається на втратах, які зазнає противник”, – зауважив радник голови ОП.

За словами Арестовича, ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на напрямку Слов’янськ-Краматорськ. Намагається розвивати наступ в напрямку міста Гуляйполе на Запоріжжі:

“Проводить активні штурмові пошукові дії. Шукає слабкі місця у нашій обороні, щоб зосередити на них основний удар, але поки йому це не вдається вже шосту добу поспіль. Він там перегруповується. Щось мені підказує, що результати цього перегрупування будуть невтішні для противника”.

Упродовж доби українські Збройні сили відбили вісім атак противника в напрямку Донецької та Луганської областей, зазначив Арестович.

“Знищили танкову роту – дев’ять танків, 18 одиниць броньованої та 13 одиниць автомобільної техніки, паливозаправник і три артилерійських системи”, – підсумував він.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...