Опубліковано: 5 Грудня, 2020. Переглядів: 289


Гороскоп на 7 – 13 грудня

Овен. Нудна рутинна робота вкупі зі зниженим настроєм втомлюватиме. Але недільний відпочинок допоможе позбутися негативу.

Телець. З’явиться можливість поправити фінансові справи, домогтися успіхів у кар’єрі і знайти особисте щастя. Але стримуйте емоції.

Близнюки. Обережніше висловлюйте критику. З середини тижня налаштуєтеся на позитив. Неділю проведіть у спокійній обстановці.

Рак. Переробите масу справ і доможетеся успіху на професійній ниві. Приділіть більше уваги коханій людині. Вихідні обіцяють сюрпризи.

Лев. Буде можливість додаткового заробітку. Сімейні насолоджуватимуться гармонією вдома. Неділя обіцяє розваги й гарний відпочинок.

Діва. Буде чимало приємних моментів, але зважтеся на кардинальні зміни. П’ятниця вимагає сили волі для завершення справ.

Терези. Відкриються нові фінансові перспективи, ви отримаєте можливість змінити роботу або знайти джерела додаткового доходу.

Скорпіон. Ніщо не позбавить вас енергійності та сили волі. Вихідні вдалі в особистому плані. Самотніх хтось може серйозно зацікавити.

Стрілець. Перевіряйте виконану роботу, бо помилки можуть негативно вплинути на кар’єру. Середина тижня обіцяє приємне спілкування з друзями.

Козеріг. Подумайте, як оптимізувати роботу, щоб встигати все вчасно. Не дозволяйте втягувати себе в суперечки. Вихідні порадують розвагами.

Водолій. На роботі шукатимете можливості побайдикувати, та переговори обіцяють успіх. Внесіть романтику у стосунки з коханими.

Риби. Імовірні труднощі у професійній сфері, але ділові й приватні поїздки будуть успішними. Вихідні проведіть у дружній компанії.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...