Опубліковано: 20 Квітня, 2022. Переглядів: 806


Ворог посилює угруповання авіації поблизу кордону України – Генштаб

На Слобожанському напрямку російські окупанти посилюють угруповання армійської авіації біля кордону України.

На території Бєлгородської області завершили обладнання вертолітних злітно-посадкових майданчиків. Там зосереджено понад 90 ударних і багатоцільових гелікоптерів, зазначає Генштаб ЗСУ в Facebook.

Також російські загарбники намагаються продовжувати наступ на сході країни, аби встановити повний контроль над Донецькою та Луганською областями.

“Противник активізував застосування оперативно-тактичної авіації та ведення повітряної розвідки. Завдає систематичних авіаційних ударів по військових та цивільних об’єктах, зокрема, застосовує літаки дальньої авіації”, – повідомляють у зведенні.

Активних дій на Волинському та Поліському напрямках росіяни не проводили.

“Зберігається ймовірність ракетних ударів підрозділами повітряно-космічних сил збройних сил Російської Федерації по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на території нашої держави з використанням аеродромної мережі та повітряного простору Республіки Білорусь.

На Сіверському напрямку ознак формування противником наступального угруповання не виявлено. Охорона спільної з Україною ділянки кордону здійснюється підрозділами ворога в посиленому режимі”, – зазначають у Генштабі.

Також ворог продовжує частково блокувати Харків і намагається обстрілювати підрозділи військ України й об’єкти критичної інфраструктури.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...