Опубліковано: 5 Грудня, 2020. Переглядів: 3702


Важка втрата для Хустщини (ФОТО)

4 грудня 2020 року, передчасно перестало битися серце директора нашої гімназії – Голуба Мирослава Івановича. Нас покинула чудова людина, принциповий і талановитий керівник, видатний педагог, який усе своє життя присвятив служінню нашому навчальному закладу, українській освіті і науці, нашій Батьківщині.

Важко повірити, що його більше немає з нами.

Коли йдуть із життя такі хороші люди, сповнені великої життєвої енергії, в цьому є щось неправильне, незрозуміле. Те, що складно сприйняти, із чим важко змиритися. Врівноважений, щирий та відкритий життю, Мирослав Іванович був сильною особистістю, оптимістом і вмів підтримати інших своєю світлою думкою. Пам’ять про цю талановиту людину – завжди житиме в серцях тих, хто його знав, шанував і любив, а його життєвий шлях і вагомий доробок буде прикладом для прийдешніх поколінь педагогів.

Щиро висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким та розділяємо всім серцем ваші біль та горе. Світла пам’ять про нього залишиться у серцях тих, хто його знав, – написала у соцмережі Фейсбук Ksenia Havronska.

Вічна пам′ять!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...