Опубліковано: 19 Квітня, 2022. Переглядів: 953


РФ активізувала ракетні удари по заходу України – Генштаб

Окупаційні війська Росії не припиняють завдавати ракетно-авіаційних ударів по цивільних об’єктах на всій території України.

18 квітня ворог активізувався на заході, повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні 19 квітня.

“Протягом попередньої доби відбулася активізація ракетних ударів по об’єктах у західних областях”, – ідеться в повідомленні.

Противник намагається продовжувати наступ у Східній операційній зоні. Мета – встановлення повного контролю над територією Донецької й Луганської областей, а також утримання сухопутного коридору з окупованим Кримом.

“У Слобожанському та Донецькому операційних районах агресор веде наступальні та штурмові дії на окремих напрямках. Продовжує перекидання озброєння, військової техніки до України з центральних і східних регіонів Російської Федерації. Поряд з бойовими перекидає підрозділи забезпечення”, – додали в Генштабі.

Під підрозділами забезпечення мається на увазі розгортання логістичних центрів та створення польових баз ремонту й відновлення пошкодженої техніки ворога. В такий спосіб загарбники намагаються вдосконалити систему матеріально-технічного забезпечення, за даними Генштабу.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...