Опубліковано: 15 Квітня, 2022. Переглядів: 1439


У МВС спрогнозували ймовірність застосування Путіним ядерної зброї

Російська ядерна атака, якою Україну знову почали лякати – елемент інформаційної війни.

Поки росіянам не вдавалася жодна інформаційна атака на території України, заявив 15 квітня радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко у Facebook.

“Логіка всіх російських інфовоєн останніх років, а не лише останніх двох місяців, зводиться до двох ключових елементів:

посіяти паніку або змусити сваритися ворогів між собою. Тепер, судячи з усього, вони продовжують шукати теми, які не стільки будуть розколювати суспільство, скільки будуть сіяти паніку. Звідси і наратив про ядерну війну, ядерні атаки і т.д. Ядерний удар – це їхній останній козир в рукаві, який можна застосовувати, коли всі інші аргументи вичерпано”, – написав він.

На першому етапі війни росіяни використовували два ключових меседжі, спрямовані на розкол українського суспільства.

“Перший у стилі “випустіть чоловіків за кордон, бо вони тут з’їдять всі наші запаси”, і другий – спроба спричинити релігійні бунти по відбору церков московського патріархату. Обидві ці інформатаки РФ провалилися”, – йдеться у повідомленні.

Новий блеф спрямований наразі на паніку серед українців і на умовний колективний Захід, який теж повинен почати боятися і почати розмовляти з президентом Росії Володимиром Путіним по-іншому.

“Путін завжди грав в одну й тут саму гру – підняття ставок. Але зараз він у цій грі програв, бо піднімати ставки вже нікуди. Ядерний удар – це не підняття ставок, а остаточна поразка. Після цього навіть Китай та Індія перейдуть на інший бік. І він це прекрасно розуміє. Чи може він піти на ядерний удар? На жаль, виключити це не можна”, – заявив радник міністра внутрішніх справ.

Водночас Денисенко зазначив, що ядерний удар стане для Путіна “подвигом Матросова”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...