Опубліковано: 4 Грудня, 2020. Переглядів: 615


“Такого цинізму і беззаконня давно не зустрічав”: Іван Чубирко про скандал на Закарпатті

Останній тиждень на Закарпатті, м’яко кажучи, був не простим. Скандал через недолугі діі влади щодо лідера партіі КМКС Василя Брензовича, та намагання «нагнути» партію угорців проголосувати за кандидата від влади, поширився далеко за межі України, не додаючи нашій державі позитивного іміджу на міжнародній арені. Але це ще не все, що планували зробити «великі комбінатори».

Знаючі люди розповіли сценарій, який готувався під день голосування. Оголосивши підозру В. Брензовичу по статті, яка не передбачає звільнення під заставу, «комбінатори» планували його затримати, і фактично тримати в заручниках, аж поки фракція КМКС не проголосує в обласній раді за потрібного владі голову облради!

Я багато чого бачив у житті, але такого цинізму і беззаконня давно не зустрічав. Тому звертаюся до новообраних депутатів Закарпатської обласної ради. Шановні колеги, завтра на місці Василя Брензовича може опинитися кожен з нас! Тому думай-Те у понеділок кого будете обирати головою облради на наступні 5-ть років!

Іван ЧУБИРКО, голова Закарпатської регіональної організації політичної партії “Опозиційна платформа – За життя”

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...